Terembérléssel kapcsolatos információk


Iskolánk közvetlen a belváros közelében található, jól frekventált, igényes környezetben helyezkedik el.  Ebből adódóan a jó tömegközlekedési lehetőségek biztosítottak (autóbusz, villamos, trolibusz) és gyalogosan, kerékpárral, autóval is könnyen megközelíthető. Intézményünket körbeölelő utcákon parkolási lehetőség van, de bérlőink számára iskolaudvarunkon zárt és ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Kisebb és nagyobb létszámú csoportok oktatására, vizsgáztatására, előadások, tréningek megtartására eseti vagy állandó jelleggel tudunk tantermeket és egyéb helyiségeket bérbe adni. Tantermeink többsége interaktív táblával, projektorral, hangosítási lehetőséggel, kérésre laptoppal felszerelt. Az épület teljes területén stabil wifi kapcsolattal rendelkezünk. Helységeinket bérlőink igényeinek megfelelően rendezzük be, valamint tiszta és rendezett állapotban adjuk át.

Iskolánk közvetlen közelében élelmiszerboltok, zöldség-gyümölcs üzlet, cukrászda található, de épületünkben büfé és áruautomata is üzemel, melyből kávé, üdítőital, valamint édesség és nassolnivaló is vásárolható. A terembérletek idejére segítőkész portaszolgálatot, valamint fűtési szezonban 21 0C hőmérsékletet biztosítunk.

Intézményünk alapfeladatainak ellátását nem akadályozó esetekben hétköznapokon, valamint hétvégenként is folyamatosan bérelhetőek termeink. Hétvégi és tanítási szünet idején a terembérleti díjon felül – a bérelt termek számától függetlenül- 1.000,- Ft/óra portaszolgálati díj megfizetése szükséges.


Klimatizált informatika termünkben 17+1 db számítógép áll a bérlők rendelkezésére, melyekre a kért programokat igény szerint telepítjük.


Tangazdaságunk (6728 Szeged, Erdész út 3-5.) tantermei és eszközállománya mezőgazdasági, kertészeti, erdészeti képzések gyakorlati helyszínének tud kiváló helyet nyújtani.


Az oktatáson kívül különböző rendezvényekhez, baráti összejövetelekhez, megbeszélésekhez tudunk idilli és kellemes helyet kínálni. Ebédlőnk 90 fő, klubhelységünk 20 fő és tangazdasági szaletlink 35 fő kényelmes befogadására és vendégül látására alkalmas.


 

A terembérletekhez minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.

Terembérleti díjaink:

  • Normál tanterem: 2.500,- Ft/óra/terem
  • Informatika terem: 4.000,- Ft/óra
  • Tangazdasági tanterem: 4.000,- Ft/óra/terem

Az egyéb helységek áraihoz egyeztetés szükséges. A terembérleti szolgáltatásunk az áfa törvény 85-86. § alapján mentes az adó alól.


Számlázási adatok:

Alföldi ASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikum
6640 Csongrád, Kis-Tisza utca 4/a- 6/a.
Telephely: 6721 Szeged, József Attila sgt. 26.
Adószám: 15823481-2-06
Szlsz: 10028007-00333812-00000000


Kapcsolattartásra kijelölt személy:

Név: Dékány Szabolcs
Telefonszám: +36/62-548-930, +36 30/ 377-12-74
E-mail cím: gazdasagi.szabolcs(kukac)gmail.com

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szeged, 2022. szeptember 01.

Üdvözlettel:

Máhig József
igazgató

 


Információk az iskoláról