A Kiss Ferenc Horgászcsapat


 

Kedves Táborozók!

Kezdenek összeállni a horgásztábor programjai és információi. Az alábbiakban igyekszek kitérni minden lényeges dologra, de ha kérdésetek merülne fel, akkor kérdezzetek bátran! A horgásztábor 2021. július 19. (hétfő) napján az iskola udvarából 9 órai indulással veszi kezdetét és 24-én (szombat) 12 órai visszaérkezéssel ér véget.

  • Ki- és hazautazás: Az iskola 9 fős mikrobuszával és utánfutójával mindenkit ki tudok vinni az Atkai Holt-Tiszához, illetve majd vissza az iskolához.
  • Étel-ital: Az étkezést természetesen szervezetten és közösen oldjuk meg. Igyekeztem olyan ételeket kitalálni, ami kellően tápláló és változatos, de mégis könnyen és gyorsan elkészíthető.

Az első napra mindenki gondoskodjon magának élelemről, hogy a főzés ne vegye el az időnket és a horgászatra is jusson elegendő. Kétnaponta fogok menni a városba, amennyiben valaki szeretne hozatni velem valamit, akkor az ellenérték megfizetése mellett megoldható, ezért érdemes némi költőpénzzel indulni otthonról.

  • Szállás: A Horgászegyesületek Csongrád Megyei Szövetségének horgászházát térítésmentesen megkaptuk, mely 7 ággyal rendelkezik. Sátorral, kempingággyal, hálózsákkal további szálláshelyek alakíthatók ki. A horgászlak mosdóval, tusolóval és wc-vel ellátott.
  • Horgászat: 18 éven aluliak kizárólag csak 1 horgász alkalmatossággal horgászhatnak. Az egyesület csónakot, ladikot és evezőket biztosít részünkre, melyek szervezett körülmények között használhatóak. A kifogott halakat igény szerint a halőrnek megmutatva elkészíthetjük, a többit azonnal vissza kell, hogy engedjük.

Programok, feladatok:

  • Az alábbi feladatok minden részvevőnek kötelező: A főzés előkészületi munkái, pakolás, mosogatás. Az atka partján közösen végigsétálunk és az eldobált szemetet összeszedjük. Amennyiben szükséges, akkor a part melletti bekötő utat lekaszáljuk és a belógó ágakat visszanyessük. Távozáskor a szálláshelyet és a mólót úgy hagyjuk, ahogyan azt érkezéskor átvettük, azaz kitakarítunk magunk után!

Szabadidőnkben van lehetőség csónakázásra, part menti túrázásra, nappali és éjszakai horgászatra, sütés-főzésre, labdajátékokra, stb.

Részvételi díj és fizetés: A részvételi díj 20.000,- Ft/fő. Jelentkezéskor 10.000,- Ft előleg megfizetése szükséges.
A fennmaradó összeg befizetése az indulás napján a megindulás előtt.

 

A résztvevők száma korlátozott, elsősorban az iskola tanulóit, másodsorban a külsős diákok (8-18 éves korosztály) jelentkezését várom!

Jelentkezés mihamarabb, de legkésőbb június 15-ig.
Horgász üdvözlettel:
Dékány Szabolcs
Tel.: 30/377-1274